Contact en Privacy Policy


Beautysalon Isolde

Dorpsstraat 57

2361 AS  WARMOND

T: 071-3013627

M: 06-55504343

E:  info@salonisolde.nl

I:   www.salonisolde.nl

 

 

OPENINGSTIJDEN*

Dinsdag   09.00 uur – 17.00 uur

Vrijdag     09.00 uur – 17.00 uur

Zaterdag  09.00 uur – 15.00 uur

*Bereikbaarheid/openingstijden afhankelijk van behandelingen

** Graag bellen/mailen/appen voor het maken van een afspraak cq het opvragen van informatie

 

 

Privacy Policy

 

 

Beautysalon Isolde hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy wil ik heldere en transparante informatie geven over hoe ik omga met persoonsgegevens.

 

Ik doe er alles aan om uw privacy te waarborgen en ga daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Beautysalon Isolde houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat ik in ieder geval:

 

  • Uw persoonsgegevens verwerk in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in deze Privacy policy.
  • Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt.
  • Vraag om uw uitdrukkelijke toestemming als ik deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens.
  • Passende technische en organisatorische maatregelen heb genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is.
  • Geen persoonsgegevens doorgeef aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt.
  • Op de hoogte ben van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop wil wijzen en deze respecteer.

 

Als Beautysalon Isolde ben ik verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van deze Privacy policy, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met mij wenst op te nemen, kan dit via de contactgegevens onderaan dit document.

 

 

Persoonsgegevens van cliënten worden door Beautysalon Isolde verwerkt ten behoeve van de volgende doelstellingen:

 

  • Administratieve doelstelling
  • Het uitvoering geven aan de behandelovereenkomst.

 

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

  • De behandelovereenkomst

 

Voor de bovenstaande doelstellingen kan Beautysalon Isolde de volgende persoonsgegevens van u vragen:

 

  • Voornaam
  • Tussenvoegsel
  • Achternaam
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Geslacht
  • Gegevens over gezondheid

 

 

Uw persoonsgegevens worden door Beautysalon Isolde opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerkingen voor de periode gedurende de looptijd van de behandelovereenkomst en daarna minimaal 15 jaar.

 

 

 

Persoonsgegevens van oud-cliënten worden door Beautysalon Isolde verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling:

 

  • Administratieve doeleinde

 

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

 

  • De behandelovereenkomst

 

Voor de bovenstaande doelstelling kan Beautysalon Isolde de volgende persoonsgegevens van u vragen:

 

  • Voornaam
  • Tussenvoegsel
  • Achternaam
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Geslacht

 

Uw persoonsgegevens worden door Beautysalon Isolde opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerkingen voor de periode van maximaal 40 jaar.

 

 

Persoonsgegevens van nieuwsbrief abonnees worden door Beautysalon Isolde verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling:

 

  • Het informeren van de persoon d.m.v. nieuwsuitingen

 

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

 

  • (Mondelinge) toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief.

 

Voor de bovenstaande doelstelling kan Beautysalon Isolde de volgende persoonsgegevens van u vragen:

 

  • Voornaam
  • Tussenvoegsel
  • Achternaam
  • E-mailadres

 

Uw persoonsgegevens worden door Beautysalon Isolde opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking gedurende de periode dat men is aangemeld.

 

 

De gegevens die u aan mij geeft, kan ik aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden.

 

Zo maak ik eventueel gebruik van een derde partij voor:

 

  • Het verzorgen van de internetomgeving van het AVG-programma
  • Het verzorgen van de (financiële) administratie
  • Het verzorgen van nieuwbrieven en uitnodigingen.

 

Ik geef nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee ik geen verwerkersovereenkomst heb afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maak ik hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zal ik de door uw verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. (Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij mij opvraagt. In een dergelijk geval dien ik medewerking te verlenen en ben dan ook verplicht deze gegevens af te geven). Tevens kan ik persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.

 

 

Ik verstrek geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.

 

Ik verwerk enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jonger dan 16 jaar) indien daarvoor toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.

 

Beautysalon Isolde bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op de grond van de wet is vereist.

 

 

Ik heb passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo heb ik bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen:

 

  • Alle personen die namens Beautysalon Isolde van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan.
  • Ik hanteer een wachtwoordbeleid op al mijn systemen.
  • Ik pseudonimiseer en zorg voor de encryptie van persoonsgegevens als daar aanleiding toe is.
  • Ik maak back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten.
  • Ik test en evalueer regelmatig de maatregelen

 

 

U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegevens welke ik van uw ontvangen heb. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan). Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Ik kan u vragen om u te legitimeren voordat ik gehoor kan geven aan voornoemde verzoeken.

 

Mag ik uw persoonsgegevens verwerken op basis van een door u gegeven (mondelinge) toestemming hiertoe, dan heeft u altijd het recht deze toestemming in te trekken.

 

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vraag ik u hierover direct contact met mij op te nemen. Kom ik er samen met u niet uit dan vind ik dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

 

Als u naar aanleiding van dit Privacy Statement nog vragen of opmerkingen heeft, neem dan contact met mij op!

 

Beautysalon Isolde

Dorpsstraat 57

2361 AS Warmond

071-3013627

06-55504343

info@salonisolde.nl